ПРВАЦИ У БИБЛИОТЕЦИ – РАДИОНИЦА ПОСВЕЋЕНА ДУШКУ РАДОВИЋУ, ОДЕЉЕЊЕ ½, 28.12.2022.

n

Категорија

Датум објављивања

12/30/2022

ОШ Михаило Петровић Алас

admin

Поново радостан дан у школској библиотеци! Овога пута, гости су били најмлађи ђаци, весели прваци одељења 1/2 (27 ученика) и њихова учитељица Љиљана Лазаревић.

Почели смо дружење песмом, тако га и завршили. Разговарали о Страшном лаву и Брани који га је гумом исзбрисао. Али, таквог лава и они познају – видели га у машти. А знају да некада страхови нису стварни и да треба да их само избришу.

Цртали су Страшног лава, тако да је за кратко време настао пано посвећен Страшном лаву и то захваљујући Душку Радовићу.

Посебно су били заинтересовани за Нађу и Кађу, занимало их је како су се први пут пољубили! Шта је живот и немирно море! Без храбрости, нема праве љубави, закључисмо заједно.

Много им се допало што су имали прилике да чују глас Д.Радовића који чита песму „Плави зец“.

Уживали су у квизу, јер су дефинитивни победници – на свако питање о животу и раду Душка Радовића дали су тачан одговор!

Добра енергија, видљива мотивација, бујање радозналости и знања! Било је занимљиво и весело, у складу са новогодишњом атмосфером и најлепшим жељама. Једна од њих је да се поново дружимо у другом полугодишту.

Ружа Лалић

шк.библиотекар

Повезане вести

Златни Аласовци!

Златни Аласовци!

Ученици-це 5.и 6. разреда учествовали на општинском такмичењу у фудбалу. Освојена су прва места и пласман на градско такмичење у обе конкуренције! Браво за наше фудбалерке и фудбалере!...