Пробни завршни испит

n

Категорија

Датум објављивања

04/13/2020

ОШ Михаило Петровић Алас

admin

Драги ученици 8.разреда, поштовани родитељи,

Од одељењских старешина сте добили обавештење о реализацији пробног завршног испита  који је планиран за 22.04.,23.04.и 24.о4.2020. и детаљна упутства о начину израде и неопходним радњама пре саме реализације теста.

Вас драги ученици, желим најпре да  похвалим за вредан и одговоран рад који свакодневно показујете ,заједно са својим наставницима, кроз наставу на даљину.Желим да знате да смо поносни на вас и на зрелост коју показујете у овој озбиљној ситуацији  .

Овај пробни завршни испит  ће бити добра прилика да проверите своје знање и утврдите шта треба да обновите,да  видите како ће изгледати прави завршни испит и да му приступите без страха кад дође време за његову реализацију.

Поштовани родитељи ,и вама хвала на подршци и спремности да заједно са нашим наставницима пружимо деци најбоље што се може у овим ванредним условима.

Важно је да нагласим да се тестови не оцењују , да ученик треба да ради тест самостално ,без помоћи укућана ,јер ће само тако моћи да стекне увид у своје знање и да после тестирања и анализе резултата са наставницима,настави са учењем оног градива из кога је постигао лошије резултате.

Довољно је да ученици поштују препоруке и инструкције  Министарства просвете и својих одељењских старешина ,и верујем да неће бити проблема.

Срдачно вас све поздрављам ,желим вам да останете здрави ,а вама децо ,поред доброг здравља желим да наставите вредно да радите и  да добро урадите пробни тест из завршног испита .

Београд,13.04.2020.

Ваша директорка ,Мирјана Шпехар

Повезане вести

СВЕТСКИ ДАН ДЕТЕТА

СВЕТСКИ ДАН ДЕТЕТА

Поводом Светског дана детета ученици од 1. до 8. разреда су били у прилици да насликају рад на тему "Ово је мој свет" који су приказани јавности путем изложбе испред школе што је својеврстан дар ученика наше школе  за све пролазнике и...

Човече, не љути се!

Човече, не љути се!

Поводом Дана толеранције, Вршњачки тим је организовао турнир у игри Човече, не љути се. Учесници турнира су били представници свих одељења који су били победници у оквиру својих одељења.  Победници турнира за нижи узраст су: 1. разред - Катарин Паљић 1/1; 2....